Ordered by Colour

Om os

Ordered-by-Colour_1124_web.jpg
 

I krydsfeltet mellem det visuelle og det auditive

Vi har altid arbejdet flermedielt og med tiden har vi specialiseret os inden for grafisk design og lydfortællinger. Det giver en helt særlig synergi for os at arbejde med to forskellige medier, som taler til menneskets sanser og fantasi gennem hver sin kanal.

Grafisk design

Ordered by Colour arbejder med visuel kommunikation ud fra en konceptuel tankegang der afspejler materialets indhold på bedste vis. 

Vi mener at et gennemarbejdet grafisk design fremmer budskabet og forståelsen når du skal sælge et produkt eller brande en virksomhed, museum eller organisation. En konstant dialog med vores kunder er lige så vigtig for os som selve designprocessen.

Vi løser først og fremmest opgaver inden for det trykte medie, og vi sørger for at udvælge de rette materialer til hver enkelt opgave. Af arbejdsopgaver kan nævnes bogdesign, magasinlayout, plakater, flyers og skilte. Vi har erfaring med alle formater – fra små webannoncer til store bannere. 

Lydfortælling

Ordered by Colour er også specialiseret inden for lydfortællingen som formidlingsredskab. Flere og flere lytter i dag til podcasts, og lydmediet er godt på vej til at blive en af de førende måder at komme i kontakt med en målgruppe på. Netop fordi mediet er frakoblet det visuelle og ordene fortælles med lyd, kan podcasts høres på alle mulige tidspunkter og steder.

En virksomhed kan bruge en lydfortælling til at brande sig selv. Mange museer benytter sig af audio-guides og et byområde eller et lokalsamfund kan indeholde historiske, kulturelle eller samfundsmæssige fortællinger som skal formidles – det gør vi på en legende og dybdegående måde.

Vi producerer podcasts og lydfortællinger fra start til slut. Når det overordnede koncept er på plads, begynder optagelserne og dernæst klipning og færdigredigering til det endelige produkt. 

Ordered by Colour befinder sig på Vesterbro i København og blev etableret i 2013 som et samarbejde mellem Eva Kinch Hall og Rikke Vagner.

Kunder/samarbejdspartnere

ark books
Arkiv for Detaljer
Bard College (NY)
Byens Hegn – Københavns Metro
Forlaget Gladiator
Forlaget PB43
Galleri Jules Julian
Henley Business School
ICP – The International Center of Photography (NY)
Merete Pryds Helle
Image & language, Rietveld Academie, (NL)
Natyrstyrelsen
Kathrine Ærtebjerg
Kunstforeningen Verdens Ende (NO)
Kunsthal Nord
Københavns Hovedbibliotek
Københavns Kommune
Københavns Universitet – KUA
Touchbooks
Toves Galleri
Områdefornyelse Fuglekvarteret
U Press

 

 

 

Copyright © Ordered by Colour 2017